MENU
ONTBIJT
Lunch & Dinner
ONTBIJT
Uitsluitend voor hotelgasten
OVERNIGHT OATS
Blauwe bessen / appel / banaan / rozijnen / gezouten crumble
12.00
GRANOLA
Rood fruit / soja kwark / Cusco Chuncho 100% chocolade
12.00
KOKOS PORRIDGE
9.00
PANCAKES OF FRENCH TOAST
Blauwe bessen / Ahorn siroop / banaan / gekarameliseerd spek
15.00
AVOCADO SANDWICH
Getoast volkorenbrood / avocado / gepocheerd ei / togarashi
9.00
EGG FLORENTINE
Brioche / spinazie / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
12.00
EGG PATA NEGRA “BENEDICT”
Brioche / Jamon iberico bellota admiracion / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
19.00
EGG NORVEGIENNE
Brioche / gerookte zalm / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
16.00
10 gr Imperial kaviaar
65.00 supplement
TWEE EIEREN NAAR UW WENS & TOAST
Gekookt / gepocheerd / roerei / omelet / spiegel ei
9.50
FRENCH – CONTINENTAL
Croissant / jam / jus d’orange / fruit / yoghurt / granola
18.00
ENGLISH
Spiegelei / spek / varkens boudin / champignons / tomaat / gebakken aardappel
19.00
HEALTHY
Eiwit – spinazie omelet / gesneden fruit / avocado / soja kwark / granaatappel
17.00
JAPANESE
Miso soep / zalm yakitori / ingelegde komkommer / Japanse rijst / furikake
22.00
ROYAL
Imperial kaviaar / gerookte zalm / brioche / gepocheerd ei / Hollandaisesaus
Glas Veuve Clicquot Champagne
95.00
THE DYLAN BUFFET BREAKFAST
Sinaasappelsap / grapefruitsap
Koffie of thee
Jouw keuze van het buffet
42.50
3-GANGEN MENU
"LABEL ROUGE" GEROOKTE ZALM
druiven / Hollandse garnalen / witte asperges / saus gribiche
"TEXEL" LAMFILET
witte asperges / doperwten / amandel / olijf / dragon
ANANAS
Tahitaanse vanille / kardemom
55.00
OCCO'S MAANDELIJKSE SPECIAL
TRADITIONELE, HOLLANDSE MOSSELPAN
1 kilogram mosselen / drie sauzen / friet / salade
35,00
VOORGERECHTEN
TONIJN
zwarte knoflook / sugar snaps / taugé / sinaasappel / ponzu
22.00
CAESAR
romaine sla / gebakken gamba's / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
19.50 / 27.00
WITTE ASPERGE
romige soep / Hollandse garnalen / daslook alie
18.00
"BARBABIETOLA" BIET (VG)
champignon / ingelegde bramen / gerookte amandel / rode port
18.00
TORCHON
eendenlever / brioche / vijgencompote / frisée sla
26.00
HOOFDGERECHTEN
HEILBOT
chinese kool / pastinaak / Hollandse garnalen / radijs / Savora mosterd vinaigrette
32.00
NOORDZEETONG 450 GR.
op de graat / kappertjes / citroen / peterselie / braadjus / friet / venkel salade
55.00
RAVIOLI (V)
eekhoorntjesbrood / kastanje / Amsterdamse feta / saus van droge Sherry
26.00
AUBERGINE
Oudwijker Colosso / gerookte amandelen / salsa verde
24.00
STEAK TARTARE
Nederlands “Holsteiner” bavette / pan cristal
21.00 / 28.50
“BRESSE” KIP
lente-ui / bimi / 'La Ratte' aardappel / mosterdzaad / saus van gerookte mosselen
38.00
TOURNEDOS "MRIJ PIET"
asperges / friet / groene pepersaus
55.00
DESSERTS
AMANDEL FLAN
Virunga 70% chocolade / amandel
15.00
TAART
citroen meringue
16.00
MADELEINE
vanille / hibiscus / framboos
15.00
SELECTIE VAN NEDERLANDSE KAZEN
19.00 / 3 stuks